DDB- en NMV-leden samen met EMB-collega’s op audiëntie bij Paus Franciscus

140 Leden van de European Milk Board is Het voorrecht Geboden OM op 27 januari als Gezamenlijk de Heilige Mis bij te wonen, sterven Deur Paus Franciscus Wordt Opgedragen in Vaticaanstad. Ook Vanuit Nederland Zal Een delegatie van de Nederlandse Dairymen Board (DDB) en de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) voor deze dienst afreizen naar Rome.

De mis bijgewoond Wordt sterven, is een Algemene audiëntie waarbij de melkveehouders, Samen ontmoette Enkele duizenden andere Deelnemers, Uitgenodigd Zijn.

De EMB groep van 140 personen Wordt daarbij Deur van de paus officieel begroet.

Na de Algemene audiëntie Hebben de bestuursleden van de EMB, waaronder het Engels vicevoorzitter van de EMB, Een Besloten, Persoonlijk onderhoud met de Heilige Vader.

Tevens Krijgen alle EMB-Deelnemers na de mis, de Mogelijkheid ontmoette Een Kardinaal te Praten Eigen Deur de Heilige Deur te treden.

Paus Franciscus heeft Zich in Zijn ambtstijd al Meerdere malen Kritisch uitgelaten dan Maatschappelijke Kwesties en Het heersende Economische systeem waarbij HIJ Het Bestaande Economische systeem onrechtvaardig heeft genoemd en DAT DIT systeem gecorrigeerd dient te Worden.

Een zienswijze, sterven Binnen de EMB Gedeeld Wordt.

De EMB wil ook Vooruitgang inclusief de sociale aspecten in Plaats dit te negeren en buiten te sluiten.

Een Eerlijke Maatschappij Ligt de EMB-Leden na Aan het hart en Paus Franciscus heeft in Zijn ambtstijd Laten Zien, DAT HIJ Zich Daar tevens voor Inzet. Omdat’ ‘de EMB

De Paus heeft Een grote reikwijdte, Mensen Vertrouwen zoom. Bovendien snijdt HIJ ook de ongemakkelijke thema ‘s aan; de Paus Kan Mensen op misstanden Wijzen en op de Melkmarkt heersen grote misstanden, sterven Deur politici Graag Onder het tapijt Worden geschoven.