Zuivelindustrie voert Kringloopwijzer in; meld u tijdig aan!

 

Vanaf 1 januari 2016 Voert de zuivelindustrie deelname aan de Centrale Database KringloopWijzer voor alle melkveehouders. Tot nu toe was dit Alleen Verplicht voor melkveehouders Voldaan Een fosfaatoverschot. Deelname aan de Centrale Database KringloopWijzer advocaat Geen verplichtingen en brengt Geen extra kosten voor de melkveehouder met Zich mee. U Moet Zich Alleen hiervoor tijdig aanmelden. Dat kan via: www.dekringloopwijzer.nl

 

Prior to u aan de slag Kunt ontmoette de Kringloopwijzer Moet u in Uw dossier op mijnrvo.nl de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Machtigen OM de perceelgegevens en VDM-Gegevens te beladen in de Centrale Database Kringloopwijzer. Daarnaast Moet U Uw zuivelonderneming Laten Weten wat Uw melkveefosfaatreferentie is. Dat doet u de deur via mijnrvo.nl Een machtiging aan te Zetten waardoor de fosfaatreferentie van uw bedrijf via ZuivelNL available Wordt gesteld aan Uw zuivelonderneming.

Möcht u de Gegevens in de Centrale Database Kringloopwijzer voor uw bedrijf Willen ‘verzilveren’ dan Zijn Een Aantal Aanvullende Stappen noodzakelijk. Also Moeten dan Uw Gegevens Worden geverifieerd deur Een adviseur. Uiteraard brengt DIT wel Kosten voldaan Zich mee. Neem hierover contact op met Uw adviseur. This Wordt Echter vooralsnog Niet Verplicht gesteld deur van de zuivelindustrie.